Νέο πρόγραμμα επέκτασης Hongwang Fujian που αρχίζει επίσημα

May 11, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο πρόγραμμα επέκτασης Hongwang Fujian που αρχίζει επίσημα

Στο πρωί της 28ης Απριλίου 2022, Fujian Hongwang διοργάνωσε τη groundbreaking τελετή του προγράμματος επέκτασης κρύου κυλίσματος ανοξείδωτου με μια ετήσια αύξηση 1,3 εκατομμυρίων τόνοι.

 

Δημοτικός γραμματέας Liang Weixin κόμματος Ningde, δημοτικός γραμματέας Επιτροπής κόμματος αναπληρωτής και δήμαρχος Zhang Yongning, δημοτικός κυνόδοντας Yang αναπληρωτών γραμματέων Επιτροπής κόμματος, δημοτικό μέλος Συμβουλίου Επιτροπής κόμματος μόνιμο και εκτελεστικός αντιδήμαρχος Miao Shaowei και άλλοι ηγέτες πόλεων, δημοτικός γραμματέας Zhou Xiangqi Επιτροπής κόμματος Fu'an και άλλοι δημοτικοί ηγέτες Επιτροπής και κοινοτικής κυβέρνησης κόμματος Fuan Οι μετοχές Tsingshan πρόεδρος Xiang Guang DA, πρόεδρος της προστασίας του περιβάλλοντος Weiming Xiang Guangming, πρόεδρος της ομάδας Jiang Haihong, Πρόεδρος Chen Qingke, πρόεδρος της ομάδας Dai Cuhui Hongwang, αντιπρόεδρος Gao Zhice και άλλοι ηγέτες Qingtuo σύλλεξαν σε Fujian Hongwang για να παρευρεθούν στη groundbreaking τελετή. Η τελετή προεδρεύθηκε από Huang Qishan, αναπληρωτής γραμματέας της δημοτικής Επιτροπής κόμματος Fu'an και δήμαρχος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο πρόγραμμα επέκτασης Hongwang Fujian που αρχίζει επίσημα  0

 

Το Zhou Xiangqi, γραμματέας της δημοτικής Επιτροπής κόμματος Fu'an, είπε στην ομιλία του ότι η ετήσια αύξηση Fujian Hongwang 1,3 εκατομμυρίων τόνοι cold-rolling ανοξείδωτου του προγράμματος επέκτασης είναι ένα επαρχιακό βασικό πρόγραμμα, το οποίο είναι εφαρμογή Fu'an της τριών αποτελεσμάτων της επαρχιακής επιτροπής κομμάτων επέκτασης και του δημοτικού κόμματος απαιτήσεις δράσης «τριών αυξήσεων και» Ningde γεγονότος δώρων της επιτροπής «διπλές εκατό». , και πραγματοποιημένος τα καρποφόρα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται από τις δραστηριότητες «της βελτίωσης του ενεργειακού επιπέδου, να επιτεθεί στα προγράμματα, της παροχής της άριστης υπηρεσίας, και της παρουσίασης των δώρων στο 20ο εθνικό συνέδριο».

 

Γραμματέας Zhou που επισημαίνει ότι η οικοδόμηση του προγράμματος θα παγιώσει περαιτέρω τα πλεονεκτήματα ανάπτυξης της νέας υλικής βιομηχανίας ανοξείδωτου Fu'an, θα προωθήσει τη γενική βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της βιομηχανικής αλυσίδας, και θα θέσει στερεά θεμέλια για τη χερσόνησο Wanwu για να δημιουργήσει μια νέα αξία παραγωγής 100 δισεκατομμύρια yuan. Μαζί με την επιχείρηση Hongwang, θα απασχοληθούμε σκληρά, θα ωθήσουμε στην εμπιστοσύνη, και ωθούμε στερεά προς τα εμπρός την κατασκευή του προγράμματος για να εξασφαλιστεί ότι θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό. Τα διάφορα επίπεδα τμημάτων καθόλου σε Fu'an θα πάρουν επίσης αυτήν την δραστηριότητα ξεκινήματος ως ευκαιρία να εμμείνουν σε σημαντικά προγράμματα ως βασικό μεταφορέα για την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη, να πραγματοποιηθούν σε βάθος «χιλιάδες μόνιμα προσωπικά οι δραστηριότητες χιλιάδων επιχειρήσεις», να συνεχίσουν να ενισχύουν την εγγύηση των στοιχείων, και να επιταχυνθεί η βελτίωση των ανεπαρκειών και των αδυναμιών. , διατηρημένος σταθερή ατμοσφαιρική πίεση και ενθαρρυμένος, απασχολήθηκε σκληρά και γρήγορα, στους ολοκληρωμένους διάφορους στόχους και τις υποχρεώσεις με υψηλό - ποιότητα και αποτελεσματικότητα, που έγιναν τις νέες και μεγαλύτερες συνεισφορές κτήριο της πόλης Ningde στο «έναν “πόλο αύξησης” και το κτήριο “τέσσερις περιοχές”», και που χαιρετίστηκαν την ηγεσία του κόμματος με τα άριστα αποτελέσματα. Είκοσι σημαντικές νίκες που κρατιούνται!

 

Το Deng Hongxiang, γενικός διευθυντής Fujian Hongwang, εισήγαγε την κατάσταση προγράμματος και είπε ότι αφού Fujian Hongwang ρίζωσε σε Ningde για περισσότερο από επτά έτη, έχει λάβει την ολικές προσοχή, την υποστήριξη και τη βοήθεια από τη δημοτική Επιτροπή και τη κοινοτική κυβέρνηση κόμματος Ningde, τη δημοτική Επιτροπή και τη κοινοτική κυβέρνηση κόμματος Fu'an, καθώς επίσης και τις αρχές αντίστοιχων και στα δύο επίπεδα. Η επιχείρηση έχει δημιουργήσει μια καλά επένδυση, ένα επιχειρηματικό πνεύμα και ένα επιχειρησιακό περιβάλλον. Συγχρόνως, κάτω από την ηγεσία των μετοχών Tsingshan και της κατώτερης ομάδας Tsingtuo του, τα πλεονεκτήματα της βιομηχανίας ανοξείδωτου Ningde έχουν γίνει όλο και περισσότερο προεξέχοντα. Το νέο υλικό βιομηχανικό πάρκο ανοξείδωτου Wanwu Fu'an έχει γίνει η μόνη εθνική βάση επίδειξης βιομηχανίας ανοξείδωτου στην Κίνα, η οποία είναι καθορισμένη για τις επιχειρήσεις για να συνεχίσει να επεκτείνει την επένδυση. Εμπιστοσύνη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο πρόγραμμα επέκτασης Hongwang Fujian που αρχίζει επίσημα  1

 

Η προγραμματισμένη συνολική επένδυση αυτού του νέου προγράμματος επέκτασης είναι 2 δισεκατομμύρια yuan, το οποίο θα κατασκευαστεί σε δύο στάδια. Στη πρώτη φάση, ένα σύνολο τέσσερις-στάσεων συνεχών μονάδων ανόπτησης και παστώματος κυλίσματος συνεχών με μια ετήσια παραγωγή 600.000 τόνων θα κατασκευαστεί. Κατασκευή των σχετικών δημόσιων και βοηθητικών εγκαταστάσεων, κ.λπ. Αφότου τίθεται το πρόγραμμα σε λειτουργία, υπολογίζεται ότι η νέα ικανότητα παραγωγής θα είναι 1,3 εκατομμύρια τόνοι, και η νέα αξία παραγωγής θα είναι περίπου 15 δισεκατομμύρια yuan.

 

Το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει τη καθαρή ενέργεια και την βιομηχανία-οδηγώντας τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος. Η γραμμή παραγωγής ενσωματώνει ποικίλες συνεχείς διαδικασίες παραγωγής, με τα πλεονεκτήματα της κύριας τεχνολογίας, της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειας - αποταμίευση, υψηλή αποδοτικότητα και υψηλός - ποιότητα. Ένα κήπος-όπως «εργοστάσιο κήπων» στοχεύει για την κατασκευή.

 

Σαν ενισχυτικό προς τα κάτω πρόγραμμα κρύου κυλίσματος για τα νέα προγράμματα χαλυβουργικού και καυτού κυλίσματος της ομάδας Tsingtuo, το νέο πρόγραμμα επέκτασης Fujian Hongwang θα επιταχύνει την κατασκευή του προγράμματος σύμφωνα με τον ενοποιημένους προγραμματισμό και τις απαιτήσεις της δημοτικής Επιτροπής κόμματος και της κοινοτικής κυβέρνησης και της ομάδας Tsingtuo, και θα προσπαθήσει για την ίδια περίοδο τον Απρίλιο του 2023. Δοκιμαστική παραγωγή.

 

Στη συνέχεια, οι κύριοι ηγέτες που συμμετέχουν στη συνεδρίαση ολοκλήρωσαν από κοινού την τελετή προώθησης, και η groundbreaking τελετή του νέου προγράμματος επέκτασης Fujian Hongwang ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο πρόγραμμα επέκτασης Hongwang Fujian που αρχίζει επίσημα  2