Εικόνες
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Hongwang Metal Material Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή Παραγωγής

Εργοστάσιο Hongwang Zhaoqing
Η πρώτη ετήσια παραγωγή 500.000 τόνων του διαδοχικού μύλου fifive-στάσεων με τη συνεχή γραμμή ανόπτησης και παστώματος βάζει σε λειτουργία σε Zhaoqing Hongwang τον Ιανουάριο του 2014. Η γραμμή παραγωγής που υιοθετήθηκε προώθησε τον υψηλό μύλο 18 και την ευφυή ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου. Επιτυχώς χτίστε και ενεργοποιήστε το διαδοχικό μύλο fifive-στάσεων fifirst που εξοπλίζεται με το συνεχές κρύο που ανοπτεί και η γραμμή παστώματος οδηγεί το μετασχηματισμό της βιομηχανίας κρύου κυλίσματος ανοξείδωτου της Κίνας από το ενιαίο κύλισμα στο συνεχές κύλισμα. Τον Ιούνιο του 2019, η επιχείρηση ανέπτυξε innovatively ολόκληρη την τεχνολογία επεξεργασίας σπειρών βουρτσισμένος, 8K, ο μαύρος Tj-χρυσός, η AFP και PVD χρωματισμένος με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχει πραγματοποιήσει τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή του χρωματισμένου ανοξείδωτου, και έχει βελτιώσει τη σταθερότητα χρώματος και την ποιοτική ελεγξιμότητα. Η επιχείρηση είναι σε θέση να παρέχει την ενσωματωμένη προσαρμοσμένη υπηρεσία από την ελασματοποιημένη εν ψυχρώ σπείρα στα fifinishing προϊόντα επιφάνειας.

 

Εργοστάσιο Hongwang Fujian
Το 2014, η ετήσια παραγωγή 700.000 τόνων 1450mm καυτής και κρύου ανόπτηση και γραμμή παστώματος με τον ευθύγραμμο διαδοχικό μύλο τριών στάσεων και η ετήσια παραγωγή 300.000 τόνων 20 υψηλών λεπτών κρύων κυλώντας μύλων μετρητών με την κρύα συνεχή γραμμή ανόπτησης και παστώματος βάζουν στην παραγωγή. Η καυτή γραμμή ανόπτησης και παστώματος με τον ευθύγραμμο διαδοχικό μύλο τριών στάσεων εισάγει innovatively την τεχνολογία του συνεχώς άμεσου κυλίσματος για την εισερχόμενη μαύρη σπείρα για να πραγματοποιήσει την ενσωματωμένη παραγωγή των διαδικασιών κυλίσματος, ανόπτησης και παστώματος. Επιτυγχάνει μια άλλη σημαντική ανακάλυψη της διαδικασίας κυλίσματος ανοξείδωτου. Το 2018, Fujian Hongwang 1700mm fifive διαδοχικός μύλος στάσεων με την κρύα συνεχή γραμμή ανόπτησης και παστώματος βάζει στην παραγωγή. Το Hongwang γίνεται η ιδιωτική επιχείρηση fifirst στην Κίνα που παράγει το 1700mm cold-rolled προϊόν. Όλες οι σειρές ελασματοποιημένων εν ψυχρώ προϊόντων σπειρών ανοξείδωτου καλύπτονται. Στηργμένος στις πρώτες ύλες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αγοράς της ομάδας Tsingtuo, η επιχείρηση προγραμματίζει να εμπλουτίσει περαιτέρω τις κατηγορίες προϊόντων και να επεκτείνει τη βιομηχανική αλυσίδα.
 
Εργοστάσιο Hongwang Shandong
Η φάση fifirst κατασκευάζει 850mm διαδοχικός μύλος έξι στάσεων με το συνεχές κρύο που ανοπτεί και η γραμμή παστώματος το 2016, παράγει 300.000 τόνοι υψηλό - cold-rolled ποιότητα στενή λουρίδα ετησίως. Το 2017, η δεύτερη φάση χτίζει την ετήσια παραγωγή 600.000 τόνων 1450mm καυτού ανόπτηση και γραμμή παστώματος με ευθύγραμμη του διαδοχικού μύλου στάσεων, και την ετήσια παραγωγή 600.000 τόνων διαδοχικού μύλου στάσεων 1450mm του fifive με το συνεχές κρύο που ανοπτεί και γραμμή παστώματος. Από το 2019 ως το 2020, η τρίτη φάση χτίζει 20 υψηλός-μύλους, τη φωτεινή ανόπτηση και ολόκληρη επιφάνειας σπειρών βουρτσισμένος, 8K, μαύρος Tj-χρυσός, AFP, χρωματισμένο PVD ανοξείδωτο, για να ικανοποιήσει τις πολλαπλάσιες ανάγκες των πελατών.
 
Εργοστάσιο Hongwang Yangjiang
Τον Οκτώβριο του 2019, η ετήσια παραγωγή 700.000 τόνων 1450mm καυτής και κρύου ανόπτηση και γραμμή παστώματος με τον ευθύγραμμο διαδοχικό μύλο τεσσάρων στάσεων βάζει στη δοκιμαστική παραγωγή ομαλά. Η γραμμή παραγωγής υιοθέτησε πολλές προηγμένες τεχνολογίες και becames την ευφυή μονάδα fifirst στην ιδιωτική ελασματοποιημένη εν ψυχρώ βιομηχανία ανοξείδωτου. Η ετήσια παραγωγή δεύτερης φάσης 500.000 τόνων του ανοξείδωτου καυτών - η κυλημένη γραμμή όξινου παστώματος και η ετήσια παραγωγή 300.000 τόνων της ελασματοποιημένης εν ψυχρώ γραμμής παραγωγής θα βάλουν στην καυτή δοκιμαστική λειτουργία φορτίων τον Αύγουστο του 2020. Συγχρόνως, η επιχείρηση καθιέρωσε μια στρατηγική συνεργασία με την ομάδα Guangqing για να επιτύχει τη effffective ολοκλήρωση των πόρων παραγωγής, ανεφοδιασμού και μάρκετινγκ. Για να επιτύχουμε το έξυπνο εργοστάσιο και τη «τηλεκατευθυνόμενη» λειτουργία, προσπαθούμε να χτίσουμε το πρόγραμμα σε μια εσωτερική σύγχρονη βάση κατασκευής ανοξείδωτου και μια ευφυή περιοχή επίδειξης τουρισμού βιομηχανίας κατασκευής.
 

Εργοστάσιο Hongwang Henan

Σαν σημαντική fifinishing βάση επιφάνειας ανοξείδωτου της ομάδας Hongwang στη κεντρική Κίνα, Henan hongwang έχει CNC 1450 18 υψηλοί μύλοι, φωτεινή ανόπτηση, και όλα τα είδη fifinishing εξοπλισμού επιφάνειας πιάτων ανοξείδωτου. Το ανοξείδωτο προϊόντων επιχείρησης κυρίως cold-rolled οι σπείρες και το fifinishing πιάτο ανοξείδωτου. Στηργμένος στα περιφερειακά πλεονεκτήματα σχεδιαγράμματος της κεντρικής οικονομικής ζώνης πεδιάδων, έχει διαμορφώσει μια μεγάλης κλίμακας και τεχνολογικά προηγμένη fifinishing βάση πιάτων ανοξείδωτου στην Κίνα.
 
Εργοστάσιο Hongwang Sichuang
Sichuan Hongwang είναι ένα σημαντικό στρατηγικό σχεδιάγραμμα στη νοτιοδυτική περιοχή, το πρόγραμμα υιοθετεί τον προηγμένο ελασματοποιημένο εν ψυχρώ εξοπλισμό παραγωγής ανοξείδωτου και πλήρες σύνολο fifinishing εγκαταστάσεων επιφάνειας. Εξοπλίστε ments περιλαμβάνει τον ενιαίο μύλο, που ανοπτεί και παστώνοντας, φωτεινός που ανοπτεί, ένταση leveler, διάσπαση και κοπή, που βουρτσίζονται, 8K, μαύρος Tj-χρυσός και stoving της AFP επεξεργασία βερνικιών. Η ετήσια παραγωγή έφθασε σε 150.000 τόνους των ελασματοποιημένων εν ψυχρώ fifinishing προϊόντων σπειρών και επιφάνειας ανοξείδωτου. Η επιχείρηση έχει εξοπλίσει πλήρως με την παραγωγή ανοξείδωτου, ανεφοδιασμός, και το σύστημα μάρκετινγκ, επιτυγχάνει τη effffective ολοκλήρωση των πόρων.
 
 
OEM / ODM

Η επιχείρησή μας είναι σε θέση να παρέχει την ενσωματωμένη προσαρμοσμένη υπηρεσία από την ελασματοποιημένη εν ψυχρώ σπείρα στα προϊόντα λήξης επιφάνειας.

σχέδια 1 τυπωμένης ύλης、 στην προστατευτική ταινία προϊόντων.
προσαρμοσμένη、 παραγωγή 2 σύμφωνα με το μέγεθος που παρέχεται από τον πελάτη.
3、 η επιφάνεια του προϊόντος μπορούν να είναι βαθιά επεξεργασία.
το δείγμα 4、 θα μπορούσε να προετοιμαστεί για σας εγκαίρως.
η καλύτερη υπηρεσία μεταπώλησης 5、 μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας.
  • Εικόνες
  • Γραμμή Παραγωγής
  • OEM / ODM
Επαφές
Επαφές: Mr. Frankie
Τηλ.:: +86-13516572815
Φαξ: 86-757-2927-3005
Επικοινωνία
Στείλτε μας μήνυμα